ISACert je jedno od vodećih auditorskih, verifikacijskih i certifikacijskih tijela u  prehrambenoj industriji i lancu opskrbe hranom. Pružamo svoje ugledne audite i  certifikacijske usluge globalno. Imamo ambiciju da obavljamo detaljne i izazovne audite  na razini koja zadovoljava sve zainteresirane strane. Naši certifikati su međunardoni prepoznati i prihvaćeni. Naši lokalni auditori, koji svi imaju iskustva u prehrambenoj  industriji, kombiniraju zahtjeve međunarodnog standarda i legislative sa svojim znanjem  lokalnih uvjeta i legislativom.

Naš cilj je osigurati da svaki ISACert audit doprinosi svjesnosti te da služi kao inspiracija za poboljšanje ocijenjene tvrtke. Smatramo da je naša obveza ne samo da osiguramo da su naši auditi u skladu s zahtjevima standarda, već da i djelujemo u unaprijeđivanju njihove opće učinkovitosti u sigurnosti hrane.

Što možemo učiniti za vas

Ako želite da Vaši prihodi i profit održivo rastu, to možete osigurati samo postizanjem većeg pouzdanja među Vašim klijentima, trgovcima na malo, restoranskim lancima te drugim interesnim skupinama. U dinamičnom i promjenjivom poslovanju s hranom, svaki dan postoji jedan obvezan cilj – dostavljanje prehrambenih proizvoda koji zadovoljavaju zahtjeve kupaca o sigurnosti i kvaliteti proizvoda. Kako biste to postigli, morate održavati sustav kvalitete i sigurnosti hrane na razini koja je sukladna međunarodnim standardima, što Vam omogućava postizanje vjerodostojnog certifikata. ISACert Vas pružajući usluge audita i certifikacije podupire u ovom cilju, kao i razvijanju Vašeg poslovanja te postizanju novih poslovnih prilika. Budući da smo specijalizirani za prehrambenu industriju, razumijemo Vašu ulogu u lancu opskrbe hranom te Vam pružamo usluge audita i certifikacije prilagođene Vašim poslovnim potrebama. Naše usluge Vam pomažu procijeniti sigurnost i kvalitetu Vaših proizvoda te poboljšati Vaše poslovanje. Tvrtke i kupci u lancu prehrane imaju specifične zahtjeve vezano za standard za koji biste htjeli imati certifikat.

ISACert Vam može pomoći ostvarivanju ovih zahtjeva sa certifikacijom u globalno priznatim standardima za
• sigurnost hrane kao što su standardi IFS, BRC, GRMS, FSSC 22000, HACCP, GMP+ i Global GAP
• upravljanje kvalitetom poput ISO 9001
• održivost poput MSC, UTZ (kava, čaj, kakao) i RSPO                                                                                                                                        
Nadalje, ISACert može obavljati audite prilagođene dobaljaču vezano za kvalitetu proizvoda i sigurnost hrane. Možemo obaviti audit bez obzira na već postojeće protokole, kao i razviti protokole koji se slažu s Vašim i klijentovim potrebama te su u skladu s međunarodno prihvaćenim standardima.