ISACert Vam nudi jednostavan proces certifikacije u skladu sa zahtjevima BRC norme

Kvaliteta i sigurnost hrane su ključni za djelatnost Vaše tvrtke u prehrambenoj industriji. Kupci Vašeg proizvoda zahtijevaju garanciju da je Vaša tvrtka predana kvaliteti i sigurnosti hrane. Da li ste u mogućnosti pružiti te garancije i da li su one prihvaćene u svijetu? Da li nezavisna treća strana to može potvrditi? Da li Vaši klijenti zahtijevaju od vas dokaz da ste certificirani prema normi BRC? Želite li da Vaša tvrtka biti auditirana od strane uvaženog certifikacijskog tijela sa iskusnim inspektorima koji  znaju svoj posao?

BRC za hranu je razvijen kako bi se odredili kriteriji za sigurnosti i kvalitetu hrane, kao i operativni kriteriji potrebni da organizacija u proizvodnji hrane ispuni sve obveze u pogledu pravne usklađenosti i zaštite potrošača

Standard je strog i detaljan, ali lako razumljiv. Zdravorazumskim pristupom na temelju rizika, vodi vas korak-po-korak na jasnom putu prema certifikaciji.

ISACert je specijalizirana za certifikaciju tvrtki u prehrambenoj industriji kao što je Vaša.

ISACert-ovi auditori su  kvalificirani kombinirati audit norme BRC Food s dodatnim BRC modulima poput ASDA modula ili drugih normi poput IFS Food.

Budući da smo u bliskom kontaktu sa vlasnikom norme BRC, redovno ćemo Vas izvješćivati o najnovijim informacijama i tumačenja standarda, tako da ćete uvijek u potpunosti biti spremni za audite.

  • BRC Food certifikacija će osigurati povjerenje Vaših kupaca u Vaš program sigurnosti hrane i sustava upravljanjem procesa nabave.
  • Štoviše, poboljšavajući sigurnost hrane, norma BRC će također pomoći da smanjite: otpad, broj pritužbi, povrata i odbijenih proizvoda.
  • ISACertovi auditori će Vam osigurati temeljnu procjenu sustava kvalitete i sigurnosti hrane.
  • Vaša tvrtka i poslovanje će biti vidljiva u BRC bazi podataka, dajući Vam priznanje koje će stvoriti veće  povjerenje kupaca.
  • BRC Food je priznat od strane GFSI( Globalna inicijativa za sigurnost hrane) i ispunjava uvjete propisane od strane trgovaca čime se osigurava visoka razina zaštite potrošača.
  • Smanjite ćete troškove i vrijeme potrebno da završite audite dobavljača.

BRC globalna norma za sigurnost hrane, kao i tumačenje smjernica, prateće publikacije i dodatni izvori i informacije su brzo i lako dostupni putem online pretplatničke platforme: BRC Participate.

Norma BRC Food je primjenjiva samo za tvrtke u proizvodnji hrane. Za logistiku, pakiranje hrane te za Agente i Posrednike, dostupne su druge specifične BRC norme.

BRC je razvio dodatne dobrovoljne module za trgovinsku robu i ASDA, koji se auditiraju u kombinaciji s normom BRC Food.

Molimo Vas kontaktirajte ISACert (marketing@isacert.hr) za više informacija.

Odgovoran za provođenje BRC Food audita i certifikaciju je ISACert BV, Ede, Nizozemska

BRC Food Safety norma se može  koristiti u bilo kojem pogonu za preradu hrane u kojima se rukuje, obrađuje ili pakira hrana. Opseg može biti od primarnih proizvoda, kao što su svježe pakirani proizvodi te od klaonica do obrađene hrane i hrane spremne za konzumaciju.

BRC Food Safety standard je dizajniran kako bi Vam pomogao u uspostavi dobre proizvodne prakse i proizvodnje sigurnih proizvoda koji zadovoljavaju razinu kvalitete koju Vaši kupci očekuju.

O zahtjevima Vaših kupaca ovisi da li ćete koristiti  BRC Food ili neku drugu normu kao što je IFS Food ili FSSC22000. Nadalje, ukoliko snabdijevate ASDA , ISACert može također provesti audite po ASDA modelu.

Zainteresirani? Za sve informacije obratite se na e-mail adresu marketing@isacert.hr

ISACert je jedno od vodećih audit, kontrolnih i certifikacijskih tijela u prehrambenoj industriji i lancu snabdijevanja hranom. Pružamo svoje audite i certfikacijske usluge globalno za što smo već postigli zavidan ugled. Imamo ambiciju obavljati detaljne i izazovne audite na nivou koji zadovoljava sve zainteresirane strane. Smatramo da je naša obaveza ne samo osigurati da su naši auditi u skladu sa zahtjevima standarda, već  i djelovati u unapređivanju općih izvedbi sigurnosti hrane.