ISACert Vam nudi jednostavan proces certifikacije u skladu sa zahtjevima BRC norme

BRCGS

Kvaliteta i sigurnost hrane su ključni za djelatnost Vaše tvrtke u prehrambenoj industriji. Kupci Vašeg proizvoda zahtijevaju garanciju da je Vaša tvrtka predana kvaliteti i sigurnosti hrane. Da li ste u mogućnosti pružiti te garancije i da li su one prihvaćene u svijetu? Da li nezavisna treća strana to može potvrditi? Da li Vaši klijenti zahtijevaju od vas dokaz da ste certificirani prema normi BRC? Želite li da Vaša tvrtka biti auditirana od strane uvaženog certifikacijskog tijela sa iskusnim inspektorima koji znaju svoj posao?

BRC Skladištenje i distribucija osigurava ključnu vezu između raspona BRC proizvodnih standarda i krajnjeg korisnika, prodaje i tvrtki koji se bave uslugama u prehrani. Standard je dizajniran kako bi se osigurala najbolja praksa u postupcima skladištenja i distribucije proizvoda i poticala kontinuirana poboljšanja u poslovnoj praksi.

Standard je strog i detaljan, ali lako razumljiv. Zdravorazumskim pristupom na temelju rizika, vodi vas korak-po-korak na jasnom putu prema certifikaciji.

ISACert je specijalizirana za certifikaciju tvrtki u poslovanju skladištenja i distribucije hrane kao što je Vaša.

ISACert-ovi auditori su kvalificirani kombinirati audit norme BRC skladištenje i distribucija s dodatnim BRC modulima ili drugih normi.

Budući da smo u bliskom kontaktu sa vlasnikom norme BRC, redovno ćemo Vas izvješćivati o najnovijim informacijama i tumačenja standarda, tako da ćete uvijek u potpunosti biti spremni za audite.

  • Bez obzira da li se globalni dobavljač ili se bazirate na uže tržište, certfikacija norme BRC Skladištenje i Distribucija će osigurati povjerenje Vaših kupaca u Vaš program sigurnosti hrane i  sustava upravljanja procesa nabave.
  • Biti certificiran od strane certfikacijske kuće ISACert osigurava kvalitetu i sigurnost proizvoda tijekom skladištenja i distribucije a povjerenje kupaca se održava  potvrdom kroz audit i certifikaciju.
  • Vaša tvrtka i poslovanje će biti vidljiva u BRC bazi podataka, dajući Vam priznanje koje će stvoriti veće povjerenje kupaca.
  • BRC je priznat od strane GFSI (Globalna inicijativa za sigurnost hrane) i ispunjava uvjete propisane od strane trgovaca čime se osigurava visoka razina zaštite potrošača.
  • Smanjite ćete troškove i vrijeme potrebno da završite audite dobavljača.

BRC globalna norma za Skladištenje i Distribuciju, kao i tumačenje smjernica norme, prateće publikacije te dodatni izvori i informacije su brzo i lako dostupni putem online pretplatničke platforme: BRC Participate

Dodatni dobrovoljni moduli pokrivaju veleprodaju i usluge kao što su ugovorno parkiranje, inspekcija proizvoda, te upravljanje i recikliranje otpada.

BRC Food norma je posebno razvijena za za skladištenje, veleprodaju i/ili distribuciju hrane, te krajnjih proizvoda i pakiranja. Druge BRC norme su takođe dostupne - za logistiku, za tvrtke koje proizvode ambalažu, koje prerađuju hranu kao i za Agente i Brokere.

Za više informacija molimo Vas kontaktirajte ISACert (marketing@isacert.hr).

Odgovoran za provođenje BRC Food audita i certifikaciju norme je tvrtka ISACert BV, Ede, Nizozemska.

Norma je dizajnirana da pokrije sve aktivnosti koje mogu utjecati na sigurnost, kvalitetu i zakonitost proizvoda koji se skladište i distribuiraju, te dodatnih ugovorenih usluga koje pružaju tvrtke za pohranu i distribuciju. Norma ne pokriva druge važne zahtjeve koji su primjenjive na operacije poslova vezanih za skladištenje i distribuciju - na primjer, zdravlje i sigurnost, briga za okoliš ili etička pitanja.

Zainteresirani? Za sve informacije obratite se na e-mail adresu marketing@isacert.hr

ISACert je jedno od vodećih audit, kontrolnih i certifikacijskih tijela u prehrambenoj industriji i lancu snabdijevanja hranom. Pružamo svoje audite i certfikacijske usluge globalno za što smo već postigli zavidan ugled. Imamo ambiciju obavljati detaljne i izazovne audite na nivou koji zadovoljava sve zainteresirane strane. Smatramo da je naša obaveza ne samo osigurati da su naši auditi u skladu sa zahtjevima standarda, već  i djelovati u unapređivanju općih izvedbi sigurnosti hrane.