BRC IOP Globalni Standard za Ambalažu I Ambalažni materijal

BRCGS

ISACert Vam nudi jednostavan proces certifikacije u skladu sa zahtjevima BRC norme

Kvaliteta i sigurnost hrane su ključni za djelatnost Vaše tvrtke u prehrambenoj industriji. Kupci Vašeg proizvoda zahtijevaju garanciju da je Vaša tvrtka predana kvaliteti i sigurnosti hrane. Da li ste u mogućnosti pružiti te garancije i da li su one prihvaćene u svijetu? Da li nezavisna treća strana to može potvrditi? Da li Vaši klijenti zahtijevaju od Vas dokaz da ste certificirani prema normi BRC? Želite li da Vaša tvrtka biti auditirana od strane uvaženog certifikacijskog tijela sa iskusnim inspektorima koji  znaju svoj posao?

Normu BRC Ambalaža i Ambalažni materijal razvili su stručnjaci iz područja pakiranja i upravljanja sigurnošću hrane .  BRC daje opsežan paket podrške za jasan i postupni proces Vaše tvrtke prema certfikaciji norme. BRC norma je stroga i detaljna, ali lako razumljiva. Zdravorazumskim pristupom na temelju rizika, vodi vas korak-po-korak na jasnom putu prema certifikaciji.

ISACert je specijalizirana za certifikaciju tvrtki u poslovanju i proizvodnji ambalaže i ambalažnog materijala kao što je Vaša.

ISACert-ovi auditori su kvalificirani kombinirati audit norme BRC Ambalaža i Ambalažnog materijala s dodatnim modulom Svjesnosti o pitanju okoliša (Environmental Awareness Module) ili drugih normi.

Budući da smo u bliskom kontaktu sa standardnom vlasnika norme BRC, redovno ćemo Vas izvješćivati o najnovijim informacijama i tumačenjima standarda, tako da ćete uvijek u potpunosti biti spremni za audite.

  • Bez obzira da li se globalni dobavljač ili se bazirate na uže tržište, certfikacija norme BRC Ambalaža i Ambalažni materijal će osigurati povjerenje Vaših kupaca u Vaš program sigurnosti hrane i sustava upravljanja procesa nabave.
  • Štoviše, poboljšavajući sigurnost hrane, norma BRC će također pomoći da smanjite: otpad, broj pritužbi, povrata i odbijenih proizvoda.
  • ISACertovi auditori će Vam osigurati temeljnu procjenu sustava kvalitete i sigurnosti hrane.
  • Vaša tvrtka i poslovanje će biti vidljivo u BRC bazi podataka, dajući Vam priznanje koje će stvoriti veće  povjerenje kupaca.
  • BRC norma za Ambalažu i Ambalažni materijal je priznata od strane GFSI (Globalna inicijativa za sigurnost hrane) i ispunjava uvjete propisane od strane trgovaca čime se osigurava visoka razina zaštite potrošača.

BRC globalna norma za Ambalažu i Ambalažni materijal, kao i tumačenje smjernica norme, prateće publikacije te dodatni izvori i informacije su brzo i lako dostupni putem online pretplatničke platforme: BRC Participate.

Norma BRC Ambalaža i Ambalažni material može biti korištena od strane bilo kojeg proizvođača ambalažnog materijala za sve vrste proizvoda: od hrane do gotovih proizvoda. Druge BRC norme su takođe dostupne za tvrtke koje se bave logistikom, preradom hrane kao i za Agente i Brokere.

BRC je razvio dodatni dobrovoljni modul, BRC modul Svjesnost o pitanju okoliša, kao nadopuna BRC normi za Ambalažu i Ambalažni materijal, s ciljem da pomogne tvrtkama koje trenutno nemaju  postavljen sustav upravljanja okolišem.

BRC Norma Ambalaža i Ambalažni materijali je trenutno dostupna na četiri jezika a razvijaju se i dodatni prijevodi u cilju poboljšavanja razumijevanja i dosljednosti.

Za više informacija molimo Vas kontaktirajte ISACert (marketing@isacert.hr).

Odgovorna za provođenje BRC audita za Ambalažu i Ambalažni material te certifikaciju norme je tvrtka ISACert BV, Ede, Nizozemska.

BRC norma Ambalaža može biti korištena od strane bilo kojeg proizvođača za proizvodnju ambalaže za sve vrste proizvoda, od hrane do proizvoda široke potrošnje. Standard je dizajniran kako bi Vas prilagodio dobroj proizvođačkoj praksi i pratećim sustavima upravljanja kvalitetom. Norma će Vam pomoći razviti i proizvesti siguran pakirni materijal koji zadovoljava razinu kvalitete koju očekuju Vaši kupci.

Da li ćete koristi normu BRC Ambalaža  ili neku drugu kao što je FSSC Ambalaža ovisi od zahtjeva Vaših  kupaca.

Zainteresirani? Za sve informacije obratite se na e-mail adresu marketing@isacert.hr

ISACert je jedno od vodećih audit, kontrolnih i certifikacijskih tijela u prehrambenoj industriji i lancu snabdijevanja hranom. Pružamo svoje audite i certfikacijske usluge globalno za što smo već postigli zavidan ugled. Imamo ambiciju obavljati detaljne i izazovne audite na nivou koji zadovoljava sve zainteresirane strane. Smatramo da je naša obaveza ne samo osigurati da su naši auditi u skladu sa zahtjevima standarda, već  i djelovati u unapređivanju općih izvedbi sigurnosti hrane.