IFS Cash & Carry

ISACert nudi jednostavan proces certifikacije norme IFS Cash & Carry
ifs-cash-carry

Kvaliteta i sigurnost hrane su ključni za djelatnost Vaše Cash & Carry tvrtke u prehrambenoj industriji. Kupci Vašeg proizvoda zahtijevaju garanciju da su kvalitet i sigurnosti hrane fokus Vaše tvrtke. Da li ste u mogućnosti pružiti te garancije i da li su one prihvaćene u svijetu? Da li nezavisna treća strana to može potvrditi? Da li Vaši klijenti zahtijevaju od vas dokaz da ste certificirani prema normi IFS Cash & Carry?

Norma IFS Cash & Carry je razvijena kako bi se optimizirale procedure audita za Cash & Carry tržište i veleprodaju. Ove dvije različite vrste poslovanja su važne spone između proizvođača i posrednika kao i komercijalnih klijenata. Uz pomoć tih poduzeća, oni mogu obraditi male količine nezapakiranih proizvoda pored njihovog širokog raspona proizvoda.

Norma IFS Cash & Carry / Veleprodaja se temelji na standardu IFS Food, pružajući temelj za sigurnost i kvalitetu hrane. IFS Cash & Carry / veleprodaja pruža mogućnost sticanja multi- site certifikata, pod određenim uvjetima, za sve lokacije i tržišta sa sličnim aktivnostima.

ISACert je stručan za certifikaciju, prema tržišnim standardima, IFS Cash & Carry tvrtki poput Vaše, koje su aktivne u trgovini hrane i u proizvodnim lancima koji su povezani sa hranom. ISACertovi auditori norme  IFS  imaju iskustvo u prehrambenoj industriji, razumiju vaše poslovanje  i znaju što se događa u Vašem poslovnom okruženju

IFS Cash & Carry certifikat može ponuditi niz ključnih prednosti za tvrtke kao što je Vaša a teže prema izvrsnosti u kvaliteti, sigurnosti hrane i zadovoljstvu kupaca, te traže konkurentnu prednost u njihovom tržištu:

  • Unaprjeđenje razumijevanja između uprave i osoblja koje se odnose na primjere dobre prakse, standarda i procedura
  • Praćenje usklađenosti s propisima o hrani
  • Učinkovitije korištenje resursa
  • Smanjenje potrebe za audite kupaca
  • Nezavisan audit treće strane proveden od strane iskusnih ISACert auditora
  • Sposobnost da se smanji ukupno vrijeme audita, kombinirajući višestruke audite
  • Veća fleksibilnost kroz individualne provedbu na temelju procjene rizika
  • Poboljšani poslovni ugled kao proizvođača s višom kvalitetom i sigurnim proizvodima
  • Sposobnost za trgovinu s klijentima koji zahtijevaju reviziju treće strane

Najnovija verzija IFS Cash & Carry standarda se može e preuzeti s IFS web stranice .

IFS Cash & Carry audit i certifikacija  je pod akreditacijom tvrtke ISACert BV iz Ede u Nizozemskoj.

IFS Cash & Carry / veleprodaja je norma  koji pokriva sve aktivnosti rukovanja proizvoda u Cash & Carry-tržištu ili veleprodajnim tvrtkama. Također uključuje postupak proizvodnje u maloj količini  kao što je mljevenje mesa. Zahtjevi ove norme su isti kao i norme IFS Food, ali dodatno su razvijeni naputci koja opisuju kako se nositi sa posebnim zahtjevima na Cash & Carry-tržištu ili veleprodajnim tvrtkama. Također i multi-site-certifikacije je moguća na više lokacija.

O zahtjevima Vaših kupaca ovisi da li trebate koristiti IFS Cash & Carry ili neku drugu normu poput BRC Storage & Distribution ili FSSC 22000.

Certifikacija prema IFS Cash & Carry normi se može kombinirati s nekim drugim certifikacijama.

Zainteresirani? Za sve informacije obratite se na e-mail adresu marketing@isacert.hr

ISACert je jedno od vodećih audit, kontrolnih i certifikacijskih tijela u prehrambenoj industriji i lancu snabdijevanja hranom. Pružamo svoje audite i certfikacijske usluge globalno za što smo već postigli zavidan ugled. Imamo ambiciju obavljati detaljne i izazovne audite na nivou koji zadovoljava sve zainteresirane strane. Smatramo da je naša obaveza ne samo osigurati da su naši auditi u skladu sa zahtjevima standarda, već  i djelovati u unapređivanju općih izvedbi sigurnosti hrane.