Zašto izabrati ISACert?

Imajući veliko iskustvo kao certifikacijsko tijelo, specijalizirano za lanac prehrane, tim ISACert-a ima veliko razumijevanje za poslovne potrebe naših klijenata danas. Naše dugogodišnje postojanje kao certifikacijskog tijela je dokaz da naši kupci prihvaćaju kvalitetu i kompetentnost naših auditora. Naši auditori razumiju i poznaju poslove u prehrambenoj industriji. Oni kombiniraju zahtjeve međunarodnih standarda i zakonodavstva sa svojim znanjem stečenim u lokalnim zahtjevima. Na taj način ćemo Vam dati podršku u skladu sa Vašim individualnim potrebama i specifičnostima Vašeg okruženja.


Biti među top 5 u certifikaciji prehrane znači da je ISACert u bliskom kontaktu sa vlasnicima standarda. Uključeni smo u razvoj kriterija i procedura standarda te promoviramo Vaše interese kao jasan i realan zahtjev.ISACert je Vaš ozbiljan izvor informacija za razvoj i događanja u prehrambenoj shemi certifikacije, a posebno u upravljanju sigurnosti hranom. Tako vam pomažemo da osigurate sigurnost i kvalitetu u skladu s najnovijim standardima u području sigurnosti i održivosti hrane.

Sa portfoliom koji se sastoji od širokog spektra prehrambenih, specifičnih certifikacijskih standarda, ISACert Vam omogućava audite i certifikacije koje zahtjevate. U slučaju višestruke certifikacije, ISACert obavlja kombinirane audite, koji su mnogo učinkovitiji jer ne oduzimaju toliko vremena Vašem osoblju i imaju isplativiju cijenu.

ISACert audit doprinosi svijesti i inspiracija je za unapređenje procesa Vaše tvrtke u proizvodnji hrane i rukovanjem proizvoda. Na taj način Vam pomažemo da ostvarite svoje poslovne ciljeve i da Vaša tvrtka ostvari što bolje rezultate.